Temno

🔴 Presidentja Osmani në sallën 1 Tetori 

Naroči
Ogledi 568
% 0 0

🔴 Presidentja Osmani në sallën 1 Tetori

Objavljeno

 

6. apr. 2021

Skupna raba:

:

prenesi:

Nalaganje....

Dodaj na:

Moj seznam predvajanja
Poznejše gledanje
Komentarjev 2   
Gon Dibrani
Gon Dibrani Pred mesecem
Po ka nje jav qe mori detyre po shqiptaret e kan zakon dun per 24 ore te mbarojne hallet tona.
barumbadum
barumbadum Pred mesecem
Shih ky horri qe nuk di gje tjeter vetem te mbyll vendin me arsyetimin se po menaxhon vendin. Ani thot "vaksina eshte e sigurt". Ku e din ti se eshte sigurte, a ke studime ne kete fushte. Te dhenat e institucioneve relevante boterore tregojne se ka lidhje kazuale mes vaksines AstraZeneka dhe mpikjes se gjakut, apo deshiron te besh propagande edhe ne shkence.
Naprej
Crew-1 Mission | Return
7:45:30
Crew-1 Mission | Return
7:45:30